Detachering technisch personeel

Mijn naam is Paul de Wilde, eigenaar van TPS. In 2008 heb ik TPS opgericht. Dit bedrijf is het product van mijn passie en geruime ervaring binnen leidinggevende posities in de maritieme en industriële sector.

Het is fantastisch om mensen en bedrijven, die iets voor elkaar kunnen betekenen, te verbinden. Dit doe ik natuurlijk het liefst binnen mijn eigen vakgebied. Technisch personeel inhuren? Goed opgeleid en ervaren technisch personeel wordt steeds schaarser in Nederland en dat terwijl hoge kwaliteit altijd de onderscheidende kracht van de Nederlandse maritieme en industriële sector is geweest. Om die kwaliteit te behouden - én competitief te blijven – moet men in de toekomst steeds vaker in het buitenland zijn. Daarbij willen ook technische bedrijven steeds liever met een kleine vaste kern en grote flexibele schil werken. Zo kan men écht ondernemen! Met minder risico’s. 

Op die behoefte haak ik met TPS in. Samen met mijn team richt ik mij op de detachering van technisch personeel uit de nieuwe EU-landen als ‘flexibele schil’ bij installatiebedrijven. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten betrouwbare en persoonlijke lange termijn relaties op te bouwen. Dit vinden wij zelf namelijk ook fijn. Zowel binnen TPS als in ons privéleven. Voor de beeldvorming; als mijn eigen bootje onderhoud nodig heeft wil ik niet steeds iemand anders hoeven bellen, als ik een abonnement wil verlengen wil ik mijn eigen contactpersoon spreken en als mijn auto toe is aan een opknapbeurt bel ik de beste man die dit al 15 jaar voor mij doet… u snapt het wel. Dus; 


Hét uitzendbureau voor technisch personeel!

Ik hoop dat u voor iedere vraag bij mij aanklopt, TPS regelt het! Om vertrouwd te raken met uw bedrijf en product plaatsen wij dezelfde specialisten bij u terug. Met als gevolg een zeer competente flexibele schil aan tijdelijk personeel. TPS is hét uitzendbureau voor technisch personeel. Willem, Tijn, Lilian en ik helpen u graag.