Service Mechanic gezocht?

Vind hier uw service mechanic!

 • Huur ervaren service mechanics in ter overname of voor een flexibele periode
 • We leveren service mechanics voor het mechanisch onderhouden en overhalen van 2-slag en 4-slag motoren
 • Wij selecteren onze mensen uitgebreid op kennis en ervaring, met een hoogwaardige opleiding en met sterke communicatieve vaardigheden 

Grote diesel- en gasmotoren lijken een gepasseerd station. Toch rekent een groot deel van Nederland nog steeds op deze krachtpatsers. Vanwege de lange levensduur, en vele draaiuren van deze motoren, is tijdig en kwalitatief hoogstaand onderhoud van belang. Hier zijn grote aantallen goed opgeleide service mechanics voor nodig. Ons technische personeel uit de nieuwe EU-landen is gespecialiseerd in mechanical maintenance. Of het nu gaat om een aanpassing van een installatie, onderhoud, demontage en montage of om een grote nieuwbouwklus; TPS levert deskundige service mechanics voor ieder project.

Wat kan een service mechanic van TPS?

Een service monteur van TPS kan worden ingezet op al het mechanisch onderhoud en het overhalen van 2-slag en 4-slag motoren in de sectoren industrie, maritiem en landbouw. De meesten werken al jaren als internationale monteurs op projecten in onder andere Nederland, waardoor ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe klanten, werkzaamheden en projectlocaties. 

Onze mannen zijn in staat om motoren van alle grote merken te onderhouden. Zo zijn zij onder andere bekend met Cummins, Wärtsilä, Roll’s Royce, MTU, MAK, MWM, Deutz, Sulzer and MAN B&W. Daarnaast zien we dat de vakgerichte opleidingen voor mechanisch personeel in Oost-Europese landen nog lijken op ‘De oude MTS’. Werkzaamheden waarop onze technici ingezet kunnen worden:

 • Demontage en montage motoronderdelen;
 • Uitlijning;
 • Overhalen cilinderkoppen;
 • Brandstofpompen afstellen;
 • Demontage en montage van zuigers en voeringen;
 • Demontage en montage van koelers;
 • Demontage en montage waterpompen en oliepompen;
 • Demontage drijfstangen en meten;
 • Montage van drijfstangen inclusief vervangen lagers;
 • Demontage en montage krukas (inclusief lager wissel).

De gedrevenheid, bereidwilligheid en wens om iets te leren is uitzonderlijk. Dit zijn we niet meer gewend van uitzendkrachten. Een echte verademing.

Kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Specialisten met de juiste kennis

Wij werken aan mechanische projecten in o.a. de tuinbouw, industrie, datacenters en de maritieme sector. Of het nu gaat om het met spoed vervangen van één krukas op een afgelegen locatie of het plaatsen van 200MW op een groot nieuwbouwproject; onze uitzendkrachten zijn in alle sectoren breed inzetbaar. We screenen iedere service mechanic uitgebreid op niveau, werkervaring en de Engelse taal. Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten bij de activiteiten binnen die specifieke sector.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TPS levert dieselmonteurs/service monteurs voor 1 week, maar ook voor een jaar of langer. Ook zijn onze technici inzetbaar voor een vaste periode.

Wanneer u een project heeft, of voor een langere periode flexibel personeel nodig heeft, inventariseren wij graag uw uitdaging in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens bij ons achter of neem geheel vrijblijvend zelf contact met ons op!

Willem de Jong

Manager Sales & Marketing