Paneelbouwer

Ontmoet Miroslav, één van onze paneelbouwers. Miroslav heeft via TPS gewerkt voor ImtechSiemensPraxis en vele andere bedrijven. 

Als paneelbouwer zorgt Miroslav voor goed werkende schakelborden en bedieningspanelen. Onze kastenbouwers bouwen panelen voor allerlei toepassingen; infra, utiliteit, pompstations, schepen of fabrieken. Veelal werken zij binnen een maritiem, offshore of industrieel project van elektrotechnische installateurs of bij gerenommeerde paneelbouwers.

Bij paneelbouw is het belangrijk dat de kastenbouwer gestructureerd en nauwkeurig te werk gaat. Zowel de installatie als het onderhoud van panelen kan worden uitgevoerd door specialisten van TPS.

Bedradingsmonteur

Ontmoet Jaroslav, één van onze bedradingsmonteurs. Jaroslav heeft via TPS gewerkt voor Bakker Sliedrecht Elektro Industrie B.VOleg Strashnov en vele andere bedrijven en schepen.

Als bedradingsmonteur houdt Jaroslav zich bezig met de bedrading van een paneel. Met name bij grote besturingspanelen kan een bedradingsmonteur een belangrijke toegevoegde waarde hebben. Onze bedradingsmonteurs voeren hun werkzaamheden uit aan de hand van de technische tekening van de electrical engineer waarna deze gecontroleerd worden door de commissioning engineer.

Bedradingsmonteur of Paneelbouwer gezocht? 

De werkzaamheden van een bedradingsmonteur en paneelbouwer liggen dicht bij elkaar. Vaak is de bedradingsmonteur een paneelbouwer met een extra specialisatie.

Ik wil Miroslav, Jaroslav of een andere paneelbouwer van TPS op mijn project!

Ik wil Miroslav, Jaroslav of een andere paneelbouwer van TPS op mijn project!

info@tps-levert.nl