Onze diensten.

Ervaring in uw branche

Het technisch personeel dat u via TPS inhuurt is inzetbaar in diverse branches. De specialist die u via TPS inleent heeft vrijwel altijd een ruime ervaring met projecten in uw branche. Hierdoor kennen zij de meeste processen en kunnen daarom sneller aan de slag. Dat scheelt voor u een hoop tijd en uitleg! Dankzij onze in-house recruitmentafdeling kunnen wij altijd het juiste personeel met de juiste ervaring aan het juiste project koppelen. Dit is ook eén van de vele voordelen van werken met een technisch detacheringsbureau.

Uitzenden

Uitzenden biedt uw de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden, zoals piekmomenten in de productie of tijdelijke projecten.

Meer over uitzenden

Detachering

Detacheren is een vorm van uitzenden die vooral wordt ingezet bij langdurige projecten of specialistische functies. Door te detacheren beschikt u over bekwame medewerkers zonder de financiële risico's van een vast dienstverband.

Meer over detacheren

Detavast

Detavast combineert de voordelen van detacheren en vaste aanstelling. Bij deze constructie begint een medewerker als gedetacheerde, met de intentie om na een bepaalde periode in vaste dienst te treden bij uw bedrijf. 

Meer over detavast

Backoffice

Verzorgen wij als juridische werkgever binnenkort uw complete backoffice? Dan zijn wij uw ideale backoffice partner! Met behulp van de nieuwste verloningssoftware bieden wij een transparante dienstverlening waardoor u tijd bespaard en meeprofiteert van onze certificeringen. 

Meer over backoffice